blank

Vakfımız Yönetim Kurulu Cizre’deydi…

Ahsen-i takvim üzerine yaratılmış olan “insan”ın ihtiyaç duyduğu sağlık sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak gâyesine mâtûfen iyilik sağlık hizmetlerini sürdürmekte olan Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ethem Gören ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Özlem Gören 17-19 Kasım 2022 tarihlerinde Cizre ve İdil’de (Şırnak) hasta ziyaretlerinde bulundu.

Türk Kızılay’ı Cizre Şubesi’nin tespit ettiği hasta aileler vakfımız heyetince evlerinde ziyaret edilerek sağlık sorunlarına ilişkin gereksinimleri yerinde gözlemlenerek tespit edildi.

 

blankblank

Vakıf Yönetim Kurulumuz, Türk Kızılay’ı Cizre Şubesi üyeleri Mekki Mesut Küni, Mehmet Nuri Mungan ve Şube Yönetim Uzmanı Müjde Kılınç ile birlikte üç günlük program dâhilinde 29’u Cizre’de; 1’i İdil’de olmak üzere Şırnak ilimizde 30 hastayı ziyaret etti.

Hastalarımızın tedavi bursu evraklarının tamamlanmasının ardından Aralık 2022 ayından itibaren hastalarımıza yönelik tedavi/tedavi bursu süreçlerimiz başlatılacaktır.

Vakıf YK Başkanımız İbrahim Ethem Gören ve Başkan Yardımcımız Özlem Gören, Cizre, Türk Kızılay’ı Cizre Şubesi kurucularından, değerli iş adamı, Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Vakıf Heyetimiz, Cizre STO Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’la, Sn. Başkan’ın yeni hizmet döneminde Cizre ve bölgesine yönelik yapmayı planladığı hizmetler ile vakfımız faaliyetlerini müzakere etti.

İyilik Sağlık Vakfı nezdinde değerli misafirperverlikleri için Sn. Ömer Faruk Yıldırım’a, Cizre Türk Kızılay Derneği Başkanı, kıymetli iş adamı Salih Sevinç’e, Sn. Mekki Mesut Küni’ye, Sn. Mehmet Nuri Mungan’a ve Sn. Müjde Kılınç’a teşekkürü borç biliyoruz.

 

blankblank